Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení 211_Ve_Dostavba budovy F2 Technické univerzity v Liberci
Odesílatel Ivana Večeřová
Organizace odesílatele Technická univerzita v Liberci [IČO: 46747885]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 22.02.2021 10:09:23
Číslo jednací ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
ID ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
Předmět Vysvětlení / Doplnění / Změna zadávací dokumentace1

Zadavatel veřejné zakázky tímto podává podle § 98 a § 99 ZZVZ vysvětlení a změnu zadávací dokumentace:
k dotazu č. 1:
Součástí PD zadání je dokumentace MaR, která obsahuje soupis prací a dodávek v PDF, ale tento soupis jsme nenašli v excelovském V.V. pro ocenění. Je MaR předmětem veřejné zakázky?
sdělujeme odpověď:
Ano, MaR je součástí předmětu zakázky. Zadavatel doplnil soupis prací (Příl. č. 4 ZD) o list MaR. Tento doplněný Soupis prací je přílohou vysvětlení zadávací dokumentace a závaznou přílohou smlouvy.

k dotazu č. 2
tímto bych Vás požádala o odpověď k dotazu ZD kvalifikační předpoklady bodu C 1. Seznam stavebních prací včetně osvědčení a to doložení: 3 stavby min. výše 15 mil.Kč bez DPH - je podmíněno stavbou pro bydlení (ubytování) - lze zadavatelem rozšířit na veškeré stavby občanské vybavenosti např. MŠ, ZŠ, KOMUNITNÍ CENTRA, atd?
sdělujeme odpověď:
Zadavatel uvádí v zadávací dokumentaci (i v P1 čestném prohlášení) … za zakázku obdobného charakteru se považuje rekonstrukce nebo novostavba objektu občanské vybavenosti NEBO objektu pro bydlení (ubytování) …Zadavatel má za to, že z této formulace neplyne omezení pouze na stavby pro bydlení (ubytování) a je tím je míněna opravdu jakákoli stavba občanské vybavenosti.

Z důvodu podání výše uvedeného vysvětlení a změny zadávací dokumentace zadavatel prodlužuje lhůtu pro podání nabídek 8. 3. 2021 do 10:00. Zadavatel zahájí otevírání obálek ihned po uplynutí lhůty pro podání nabídek.
Za zadavatele: RNDr. Ivana Večeřová


Přílohy
- 13_211_P4 - Dostavba budovy F2 - soupis prací_ZZD1.xlsx (1,002.91 KB)