Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení 142_Ve_ERDF2_AV technologie a kamerový systém pro simulace napříč 6 laboratořemi FZS (učebny 7, 8, 10 a 11)_OSE_003
Odesílatel Ivana Večeřová
Organizace odesílatele Technická univerzita v Liberci [IČO: 46747885]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 18.11.2021 10:43:17
Číslo jednací ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
ID ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
Předmět Vysvětlení / Doplnění / Změna zadávací dokumentace 1

Zadavatel veřejné zakázky tímto podává podle § 98 a § 99 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „ZZVZ“) doplnění zadávací dokumentace k zadávacímu řízení:

k dotazu č. 1
vznášíme dotaz k položce: 4x Systém pro pořizování záznamů pro laboratoře FZS 7, 8, 10 a 11. Integrace systému a komunikace s dalšími software není zcela definována a díky pouze obecné nepřesné definici není možné provést nacenění položky. Pro nacenění je nutné přesně definovat komunikační rozhraní a cesty do systému Mediasite.
Děkujeme za vysvětlení.

sdělujeme odpověď:
"V systému se používá komunikační rozhraní Mediasite API, které je přístupné pomocí IP a RS232. Univerzita používá pro zařazování nahrávek na server šablony a MIFARE 2 karty. Zřízený server umožňuje spojit definované informace ze dvou souborů XML a dále je poskytne řídícímu systému, který následně pomocí zmíněného API komunikuje s Mediasite. Primárně se jedná o příkaz PRESENTATIONTEMPLATEID.
První XML soubor obsahuje informaci o povolených kartách (číslo čipu) pro přístup do skříňky k mikrofonu a příznak o skupině. Pokud je nastaven příznak Master tak v ostatních místnostech může přidávat povolené karty na server přímo z místnosti (pomocí řídícího systému). Druhý soubor obsahuje opět číslo čipu karty, ID templatu a název tepmlatu.
Obvyklý postup je, že před nahráváním se řídící systém zeptá jestli daný uživatel (na základě karty) bude nahrávat pomocí vybrané šablony (uživatel vidí pouze šablony u kterých je uvedena jeho karta) a nebo se bude jednat o nezatříděnou nahrávku."

Z důvodu podání výše uvedené změny zadávací dokumentace zadavatel prodlužuje lhůtu pro podání nabídek do 29. 11. 2021 do 10:00.
Za zadavatele: RNDr. Ivana Večeřová