Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení 001_Ve_Projekt objektu TU Liberec – Vesec, etapa 3, Změna využití části stavby na Waldorfskou školu
Odesílatel Ivana Večeřová
Organizace odesílatele Technická univerzita v Liberci [IČO: 46747885]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 02.02.2022 10:24:47
Číslo jednací ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
ID ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
Předmět Vysvětlení zadávací dokumentace 2

Zadavatel veřejné zakázky tímto podává podle § 98 a § 99 ZZVZ vysvětlení zadávací
dokumentace:

k dotazu č. 2:
Reaguji v návaznosti na předchozí dotaz, pol.č. 41 - 714211111RAX - akustický podhled.
Návrh řešení akustického podhledu by měl poskytnout zadavatel. Pokud to vyžadujete od realizační firmy, musí být tato položka v rozpočtu. Dále nevím, proč by měla realizační firma návrh zpracovávat. Požadavek KHS neznám.V tuto chvíli nejsem schopen nabídku dokončit a podat. Znovu Vás tedy žádám o doplnění zadání o přesnou specifikaci tohoto podhledu.

sdělujeme odpověď:
Vzhledem k malé světlé výšce místnosti (sv. = 3 m) a navrženého osvětlení bylo zvoleno řešení stropních akustických kontaktních lepených podhledů – referenční výrobek stanovující technické požadavky a kvalitu výrobku - Ecophon Master B - částečným zakrytím plochy stropu tak, aby byla možnost bezpečného otevírání oken a zachování stávajícího rozmístění svítidel – referenční pokrytí plochy stropu – viz 2.N.P. shodné budovy.
Při použití jiného výrobku se zachováním projekčních, akustických a návrhových parametrů nebo kvalitnějších je nutné použití takového výrobku doložit teoretickým výpočtem doby dozvuku a výsledky projednat s KHS LK.
Akustický obklad stropu bude případně doplněn akustickým obkladem zadních stěn učeben na základě výsledku měření doby dozvuku.

Z důvodu podání výše uvedené změny zadávací dokumentace zadavatel prodlužuje lhůtu pro podání nabídek do 9. 2. 2022 do 10:00. Zadavatel zahájí otevírání obálek ihned po uplynutí lhůty pro podání nabídek.

Za zadavatele: RNDr. Ivana Večeřová