Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení 044_JZ_Splétací stroj laboratorního charakteru pro výrobu variabilních splétaných útvarů/044_JZ_Laboratory braiding machine for production of variable braided units
Odesílatel Jan Žďárský
Organizace odesílatele Technická univerzita v Liberci [IČO: 46747885]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 23.05.2022 13:41:46
Číslo jednací ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
ID ve SpSl nepřiděleno/neuvedeno
Předmět Změna zadávací dokumentace č. 1

Vážení,

zadavatel mění zadávací dokumentaci. Konkrétně, z návrhu smlouvy byl vypuštěn původní čl. V odst. 2 (smluvní pokuta při prodlení s dodáním předmětu smlouvy). Důvodem změny je aktuální situace na trhu, která není způsobena činností dodavatelů, proto případné vymáhání smluvní pokuty by bylo neúčelné.

V souvislosti se změnou zadávací dokumentace zuadavatel prodlužuje lhůtu pro podání nabídek, a to do 10.06.2022 do 10:00.

S pozdravem
Jan Žďárský
________________________________

Dear Mr. a Mrs.,

the contracting authority changes the tender documentation. Specifically the original Article V paragraph 2 (contractual penalty for delay in delivery of the subject of the contract) was deleted from the draft contract. The reason for the change is the current market situation, which is not caused by the activities of suppliers, so any enforcement of the contractual penalty would be ineffective.

In connection with the change of the tender documentation, the contracting authority extends the deadline for submission of tenders, until 10.06.2022 until 10:00.

Best regards
Jan Žďárský